Kategorier
Xiaomi

Xiaomi teasar inför Redmi S2

Det ser ut som att Kinesiska Xiaomi kommer visa upp en ny mellanklassmobil inom kort. Mobilen kommer få namnet Redmi S2 och kommer bland annat erbjuda en 18:9-display och dubbla bakre kameror.

Xiaomi har under gårdagen skickat ut en teaserbild som inte säger särskilt mycket om mobilen förutom att den kommer tillhöra Xiaomi:s Redmi S-serie. Enligt tidigare uppgifter kommer mobilen bland annat utrustas med en 5,99 tumsskärm med HD+ – upplösning, chippet Snapdragon 625 med 3 GB RAM, 32 GB inbyggt minne och dubbla kameror bestående av en primär 12 MP-kamera och en sekundär 5 MP-kamera.

Det är oklart när telefonen kommer presenteras, men förhoppningsvis blir det inom en snar framtid.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera