Kategorier
Xiaomi

Xiaomi till Sverige!

Xiaomi är en tillverkare som verkligen växt på marknaden de senaste åren. I Asien är Xiaomi ett mycket populärt märke, men i Europa har vi inte hört lika mycket om företaget. 

Det är Tre som kommer börja sälja Xiaomis mobiler i Sverige. Xiaomis mobiler har sedan en tid tillbaka funnits att tillgå, dock har det inte då varit Xiaomi själva som levererat mobilerna till NetOnNet. I och med detta så kommer såklart saker som garantiärenden börja gälla om man köper en Xiaomi-mobil från Tre.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera