Kategorier
LG

Pressbild på LG V35 ThinQ läcker

Nyligen presenterade LG företagets senaste mobiltelefon G7 ThinQ. En uppföljare till förra årets V30 förväntas inte bli uppvisad förens i höst, men redan nu har en pressbild på V35 ThinQ läckt ut på nätet.

Av bilden nedan att döma kommer V35 ThinQ påminna väldigt mycket om sin föregångare LG V30 på utsidan. Vi ser att telefonen fått en Full Screen-design men att telefonen (lyckligtvis eller olyckligtvis) saknar en flärp på framsidan.

LG tog beslutet att flytta strömknappen från baksidan till den vänstra långsidan i och med G7 ThinQ. Det ser ut som att detsamma kommer gäll med V35 ThinQ. Vi kan se att mobilen fått dubbla kameror på baksidan tillsammans med en fingeravtrycksläsare. Det är oklart vilka specifikationer mobilen kommer få, men jag hoppas på att telefonen kommer få en 6,6 tumsskärm med Quad HD-upplösning. Eventuellt kommer processorn Snapdragon 855 driva luren.

Källa

Kommentera