Kategorier
Samsung

Rykte: Samsung jobbar på Gear S4, kan komma i två storlekar

När Samsung släppt smartklockorna Gear S2 och Gear S3 har företaget släppt i princip samma klockor, fast med olika utseenden. Storleken och specifikationerna under huvarna har varit detsamma i till exempel Gear S2 Sport och Gear S2 Classic. Det är något det kan bli ändring på i och med höstens presentation av Samsung Gear S4. 

Enligt en källa kan det vara så att Samsung kommer storsatsa inför höstens lansering av nya Gear-klockor. Det ser ut som att årets Gear-klockor kommer få namnen Gear S4 Frontier och Gear S4 Classic. Enligt uppgifter kommer den här klockan finnas att tillgå i två storlekar. Det är däremot oklart om de kommer göra en av de två modellerna mindre eller om både Gear S4 Frontier och Gear S4 Classic kommer kunna köpas i två storlekar.

Enligt uppgifter har Samsung även förberett klockorna med LTE-uppkoppling. Vi ska däremot inte förvänta oss att de LTE-förberedda klockorna kommer till Sverige då de flesta operatörerna inte har stöd för e-SIM just nu. Precis som tidigare så ser det ut som att klockorna kommer laddas via en docka samt köra Tizen OS från start.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera