Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy S10 och S10+ presenteras extra tidigt nästa år

Samsung har de senaste åren haft för vana att presentera de nya Galaxy S-mobilerna i februari på MWC-mässan. Det ser nu ut som att Samsung kan bryta sitt mönster under nästa år. 

Det har under dagen inkommit uppgifter om att Samsung kommer presentera flaggskeppsduon Galaxy S10 och S10+ extra tidigt nästa år, rättare sagt i januari. Dagen då Apple presenterade iPhone X gick Samsung ut och sa att tillverkaren skulle presentera en vikbar telefon under nästa år (alltså det här året). Så ser det däremot inte ut att bli för Samsungs del (däremot sägs det att Huawei kommer visa upp en vikbar mobil i november).

Det är oklart när Samsung kommer visa upp sin första vikbara smartphone, men det skulle inte förvåna mig om tillverkaren kommer visa upp mobilen på MWC-eventet som i vanliga fall brukar avtäcka de nya Galaxy S-modellerna. Det är oklart vilka specifikationer mobilen kommer få, men jag misstänker att Galaxy X kommer bli en vikbar Galaxy X. Eftersom en böjbar smartphone kommer vara något unikt får vi räkna med att Galaxy X kan kosta upp emot 15 000 kronor. En självklarhet är däremot att telefonen kommer få en fingeravtrycksläsare placerad under displayen.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera