Kategorier
OnePlus

Ny bild visat hur galet läcker OnePlus 6 är!

Om elva dagar kommer OnePlus hålla ett event då företaget kommer presentera den nya mobilen OnePlus 6. Som om det inte vore nog har nu ännu flera bilder läckt ut på OnePlus kommande flaggskepp ”6”, och den är verkligen galet snygg! 

På bilderna i den här artikeln kan vi se att OnePlus 6 kommer få riktigt mycket skärmyta på framsidan. Utöver flärpen på mobilens topp kan vi dessutom se att mobilen kommer få en liten kant under displayen. Jag skulle önskat att OnePlus endast givit telefonen en flärp på framsidan (och ingen kant på framsidan), något jag hoppas att OnePlus kommer kunna fixa till OnePlus 6T. Det ser dessutom ut som att telefonens display kommer slutta lite nerför kortsidorna, en teknik endast Apple iPhone X använder.

På ena bilden ser man en bit av en kant på OnePlus 6. Min känsla av kanten är att OnePlus 6 kommer vara en hal telefon (då aluminiumramen ser ut att vara behandlad). De kunder som däremot fått tagit en titt på telefonen i förväg har sagt att de inte tycker telefonen känns hal i handen, och det är ju bra!

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera