Kategorier
OnePlus

OnePlus 6 ser ut att få en pulsmätare

Inom kort kommer OnePlus hålla ett event där tillverkaren förväntas visa upp nya telefonen OnePlus 6. Jag trodde vid det här laget, att det mesta gällande telefonen hade sipprat ut på nätet, men så är inte fallet. 

Det är redan klart att OnePlus 6 kommer få de absolut bästa komponenterna man kan hitta i en smartphone idag. Det inkluderar bland annat en 6,28 tumsskärm med Full HD+ – upplösning och processorn Snapdragon 845 tillsammans med 8 GB RAM och 256 GB minne. OnePlus har hittills inte inkluderat några extrafunktioner i sina telefoner, utan har hittills gjort riktigt stabila smartphones utan något onödigt tjafs.

OnePlus 6 kan däremot bli tillverkarens första smartphone med en extrafunktion som i alla fall jag inte känns särskilt nödvändig i en smartphone. Enligt uppgifter kommer OnePlus 6 skeppas med en fingeravtrycksläsare på baksidan som också kommer agera pulsmätare, en funktion som bland annat finns i Samsung Galaxy S8 och Galaxy S9.

Det här kan vara ett tecken på att OnePlus 6 kommer få en pulsmätare!

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera