Kategorier
Samsung

Så kommer fingeravtrycksläsaren i Galaxy Note 9 fungera

Enligt uppgifter till Mobilanyheter kommer Samsung hålla ett event i juni där företaget förväntas visa upp en uppföljare till förra årets mobil Samsung Galaxy Note 8. Passande nog ser det ut som att uppföljaren till Galaxy Note 8 kommer heta Galaxy Note 9. Fler och fler uppgifter har börjat komma fram gällande mobilen, och jag håller naturligtvis tummarna för att dessa uppgifter stämmer! 

Samsung har nyligen tagit patent för en teknik som gör det möjligt för företaget att gömma fingeravtrycksläsaren under telefonens display. Enligt uppgifter så kommer Samsung Galaxy Note 9 bli Samsungs första telefon med en fingeravtrycksläsare inbäddad under displayen, något vi även sett tecken på i en tidigare läcka. Det är inte heller helt otänkbart att Galaxy Note 9 kommer få en fingeravtrycksläsare under displayen med tanke på att tillverkare så som Vivo börjat utrusta sina mobiler med just fingeravtrycksläsare under displayen.

Jag blev själv lite förvånad över att Samsung inte utrustat Galaxy S9-telefonerna med fingeravtrycksläsare under displayen eftersom att Samsung är en tillverkare som i vanliga fall brukar vara snabba på att implementera nya funktioner för sina telefoner, funktioner som ibland blir lyckade men även misslyckade.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera