Kategorier
Vivo

Vivo Y75S ser riktigt tjusig ut – saknar en flärp

Det ser ut som att Vivo inom kort kommer offentliggöra en ny mobil med det inte helt okomplicerade namnet Vivo Y75S. Telefonen har under lördagen dykt upp hos en källa som visar vilka kulörer Vivo Y75S kommer bli tillgänglig i. Naturligtvis visar bilderna också hur telefonen kommer att se ut.  

Vi kan se att Vivo Y75S kommer få en framsida som täcks av mycket display, en display som kommer få formatet 18:9. Av bilderna i artikeln att döma kommer Vivo inte utrusta Y75S med en fingeravtrycksläsare under displayen, utan den här telefonen kommer istället få en mer traditionsenlig placerad fingeravtrycksläsare på mobilens baksida.

När det kommer till telefonens specifikationer ser det ut som att Vivo Y75S kommer få en 5,99 tumsskärm med HD+ – upplösning. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 450 med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en 13 MP-kamera (f/1.6) medans framsidan pryds av en 16 MP-kamera (f/1.9). I övrigt har telefonen fått ett 3225 mAh batteri och Android 7.1 Nougat från start. Telefonen kommer bli tillgänglig i MKBHD-färgerna rött och svart. Utöver den färgen rör det sig om svart och guld. Det är oklart när Vivo kommer offentliggöra mobilen, men förhoppningsvis blir det inom kort.

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera