Kategorier
OnePlus

Få möjligheten att gå på OnePlus 6-event i Stockholm 16/5

I och med lanseringen av OnePlus 6 går OnePlus All-In här i Sverige. Tillverkaren kommer hålla ett event för utvald media (mig inkluderad) samt för partners. Utöver det kommer tillverkaren även bjuda in tre OnePlus-entusiaster! 

Det tävlingen går ut på är att du ska kommentera inlägget här nedan med något som ”underhåller OnePlus”. Jag vet inte vad de söker, men en fördel kan ju kanske vara om man skriver en kommentar som har med ämnet att göra, alltså mobiler.

Lycka till!

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.