Kategorier
LG

LG: G7 ThinQ har ingen flärp, utan en extraskärm

De allra flesta high-end mobilerna som lanseras på marknaden idag har en flärp, alltså en del som rymmer telefonluren och selfiekameran. LG har däremot förklarat att företaget inte väljer att se flärpen som en flärp, utan att man ser den som någonting annat. 

LG har, precis som Huawei, Apple, OnePlus och ASUS valt att ge företagets flaggskepp LG G7 ThinQ en flärp på framsidan. Vissa användare upplever flärpen som en störande grej när man använder telefonen medans andra inte alls gör det. LG har däremot avslöjat att man givit LG G7 ThinQ en flärp för att maximera display-ytan på framsidan. Samtidigt har man i princip sagt att man skulle släppa G7 ThinQ på marknaden så som den ser ut idag även om Apple inte skulle släppt iPhone X (vet inte riktigt om jag kan tro på det påståendet).

LG har under kvällen avslöjat att företaget inte ser flärpen som en negativ grej för G7 ThinQ, utan att man ser flärpen som en avdelare mellan den primära displayen och den sekundära displayen. På den sekundära displayen med G7 ThinQ kan man ställa in favoritappar man vill ha tillgång till fort. LG poängterar också att framtida telefoner i G-serien kommer använda LCD-paneler medans V-serien kommer fortsätta använda OLED-paneler.

Tack Mattias Alnerby

Källa

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera