Kategorier
Apple

Ny bild kan visa iPhone SE2

Enligt diverse uppgifter kommer Apple presentera en ny iPhone SE-telefon redan den här månaden. Jag har redan rapporterat en del om iPhone SE2. Nu har en ny bild släppts på mobilen som visar en design som liknar iPhone X lite mer än de tidigare bilderna som påståtts ha släppts på mobilen.   

Första SE-telefonen släppte Apple under ett event som företaget håll i mars 2016. 2017 skippade tillverkaren att släppa någon uppföljare till mobilen, däremot ser det ut som att Apple kommer släppa en uppföljare till iPhone SE det här året. Uppföljaren sägs få namnet iPhone SE2. Det har släppts lite olika renderingar på hur telefonen kan komma att se ut, men den här senaste renderingen tycker jag känns mest trovärdig.

Vi kan se att telefonen kommer få en framsida som nästintill bara består av display (med undantag för flärpen som rymmer den främre kameran och telefonluren). Utöver det kan vi även se att telefonen har en riktigt tunn profil och att samtliga knappar liknar knapparna som iPhone X har.

Varför tror jag mer på den här renderingen än de tidigare då? Jo, eftersom den här modellen liknar iPhone X bra mycket mer än de tidigare renderingarna jag postat bild på är den här modellen mest trovärdig. Apple har ännu inte bjudit in till något ett event där företaget förväntas offentliggöra iPhone SE2.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera