Kategorier
Vivo

Unbox Therapy tar en titt på Vivo Apex – ”är dags för konkurrenterna att steppa upp”

För några månader sedan presenterade Vivo koncepttelefonen Vivo Apex. Den har nu letat sig fram till en av de mest kända Tech-YouTube:rn på planeten, Unbox Therapy.

För en riktigt mobilnörd (som mig) är Vivo Apex en av de mest spännande mobilerna på marknaden idag. Inte för att mjukvaran är särskilt imponerande, utan för att hårdvaran är något nytt vi inte har sett i en smartphone tidigare. Apex har fått en skärmyta på hela 98%. De närmsta konkurrenterna kommer inte över 90% skärmyta. Vivo har gömt den främre kameran i ett fack som fälls upp när du vill ta en selfie medans halva displayen agerar fingeravtrycksläsare.

Telefonen är tyvärr inte tillgänglig för köp ännu men Lewis på Unbox Therapy har redan fått hem ett exemplar av Apex, och i videon nedan delar han med sig om vad han tycker om mobilen. Han tycker bland annat att Vivo:s konkurrenter bör komma på en lösning för att få till lika mycket display-yta som Vivo fått till med Apex.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera