Kategorier
Xiaomi

WOW, tänk om det här är Xiaomi Mi7!

Samma dag som HTC kommer hålla ett event kommer även kinesiska Xiaomi hålla ett event. Det har redan bekräftats att företaget kommer visa upp det nya flaggskeppet Xiaomi Mi7. Nu kan bilder ha påträffats på mobilen.

Enligt källan är dessa bilder hemmagjorda på Xiaomi Mi7. Om det däremot skulle visa sig att Xiaomi Mi7 kommer se ut som på bilderna skulle jag bli riktigt överraskad (eftersom telefonen på bilderna är riktigt, riktigt snygg!). Vi kan se att telefonen fått en framsida som nästintill bara består av display.

Enligt uppgifter kommer Xiaomi Mi7 vara utrustad med en 5,65 tumsskärm med Full HD+ – upplösning (IPS). Under huven ser det ut som att mobilen kommer få processorn Snapdragon 845 med upp till 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. På baksidan ser det ut som att mobilen kommer få dubbla 16 MP-kameror medans vi i kategorin övrigt finner ett biffigt 4480 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan (på grund av formatet 18:9).

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera