Kategorier
Samsung

Android 8.1 till Samsung Galaxy S9 är snart här!

När Samsung lanserade flaggskeppen Galaxy S9 och S9+ gjorde man det med Android 8.0 Oreo, Det ser nu ut som att tillverkaren är på gång att skicka ut ny mjukvara till telefonerna. Det rör sig inte om någon jättestor uppdatering, men lite har Samsung i alla fall förbättrat.

Samsung Galaxy S9 har upptäckts körande med Android 8.1 Oreo. Det nämns inte vilka förbättringar Samsung implementerat, men en sak jag tror att Samsung arbetat hårt på att förbättra är det lilla mikrolagget som fortfarande uppstår då och då med Galaxy S9 och S9+. Utöver det innehåller Android 8.1 en funktion så att man till exempel ska kunna se batteristatusen för dina ihopkopplade blåtandslurar.

Vidare har telefonen fått ett förfinat gränssnitt och en något bättre batteritid. Det är oklart när Samsung kommer börja skicka ut uppdateringen, men förhoppningsvis blir det inom kort.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera