Kategorier
Huawei

Bilder och specifikationer fångas på kommande telefon från Huawei

Det ser ut som att Huawei kommer presentera en ny mellanklassmobil inom kort. Mobilen, med namnet Honor 7S, har under morgonen läckt ut på ett gäng officiella bilder tillsammans med telefonens specifikationer. 

Av bilderna i den här artikeln att döma jobbar Huawei på en ny telefon i mellanklassen. Vi kan bland annat se att telefonen fått en 5,45 tumsskärm med upplösningen 720 x 1440 pixlar, något som också betyder att telefonen utrustats med formatet 18:9. Under huven kommer en processor från MediaTek sitta, närmare bestämt MediaTek MT6739. Det tillsammans med 2 GB RAM och 16 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en 13 MP-kamera (med tillhörande LED-blixt) medans framsidan pryds av en 5 MP-kamera.

I övrigt kommer telefonen få ett 3020 mAh-batteri och Android 8.1 Oreo från start. Det ser därmed ut som att Honor 7S kommer sakna en fingeravtrycksläsare, en sak som antagligen ersatts med den främre kameran (annsiktsigenkänning). Enligt uppgifter kommer priset landa på 140 euro. Det är oklart när Huawei Honor kommer visa upp mobilen, men förhoppningsvis blir det inom kort.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera