Kategorier
Xiaomi

Fodral till Xiaomi Mi7 visar vissa funktioner telefonen utrustats med

23e maj kommer Xiaomi hålla ett event där företaget kommer visa upp nya flaggskeppsmobilen Xiaomi Mi7. Det är inte mycket som läckt ut om mobilen. Nu har en första designdetalj däremot läckt ut på nätet.

Det framkommer att telefonen kommer få ett hörlursuttag placerat på toppen. Något som också gör Xiaomi Mi7 till en lite udda telefon är att den kommer få en IR-sändare placerad på toppen, något vi verkligen inte ser i alla smartphones idag. Naturligtvis har Mi7 utrustats med en USB Type C-kontakt (på botten). På den vänstra långsidan hittar vi telefonens samtliga fysiska knappar. Det inkluderar av/på-knappen och volymknapparna. Xiaomi gör alltså inte som Samsung och LG genom att ge utrusta Mi7 med en knapp för olika snabbkommandon. Det har sedan tidigare bekräftats att Mi7 kommer vara utrustad med en flärp på toppen.

Enligt uppgifter kommer Xiaomi Mi7 få en 5,65 tumsskärm med Full HD+ – upplösning. Under huven kommer såklart Qualcomms senaste chipp Snapdragon 845 sitta, antingen med 6/64 eller 8/128 GB minne. Telefonen sägs också få dubbla 16 MP-kameror.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera