Kategorier
Meizu

Meizu 16 sägs komma med två designval – antingen flärp eller edge

Det ser ut som att Meizu kommer presentera en ny smartphone inom kort. Enligt utsagor kommer modellen kallas för Meizu 16, en telefon som ser ut att bli tillgänglig i två storlekar. 

En bild har nyligen läckt ut på mobilen som visar, att i alla fall ena versionen, kommer få dubbla kameror på baksidan tillsammans med Meizu:s super LED-blixt. Enligt källan kommer Meizu 16 bli tillgänglig i två varianter; en variant ska ha en flärp på framsidan medans den andra varianten ska få en Edge-display (liksom Samsung utrustar många av sina telefoner med).

Av bilden i artikeln att döma kommer Meizu 16 få fingeravtrycksläsaren placerad under displayen. Det nämns inget om några specifikationer, men klart står det att det inte rör sig om någon processor från Qualcomm då Meizu sagt upp avtalet med processortillverkaren.  Det ser också ut som att mobilen kommer få en display i formatet 18:9.

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera