Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy Note 9 fastnar i benchmark, har ny processor och 8 GB RAM

De senaste åren har skillnaderna mellan Samsungs Galaxy S och Note-serie varit minimala. Det mesta har handlat om att Note-modellerna kommer med en penna (S-Pen) medans S-seriens mobiler saknat en penna. Det ser däremot ut som att det kan bli en större skillnad mellan årets olika modeller.

Under natten har Samsung Galaxy Note 9 upptäckts i benchmarkprogrammet GeekBench 4. Vi kan se att telefonen utrustats med processorn Exynos 9815 (att jämföra med Exynos 9810 som sitter i Galaxy S9 och S9+) och att Note 8 kommer komma med 8 GB RAM som standard. Det bekräftas dessutom att mobilen kommer förinstallerad med Android 8.1 Oreo från start. Att Galaxy Note 9 läggs upp i GeekBench 4 så här tidigt tyder på att telefonen kan vara nära att presenteras (juni/juli sägs det att Samsung kommer avtäcka telefonen).

Det har tidigare nämnts att telefonen förväntas få en 6,4 tumsskärm med upplösningen 3120 x 1440 pixlar (något som innebär formatet 18,5:9), dubbla bakre 12 MP-kameror och ett biffigt 4000 mAh-batteri.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera