Kategorier
Apple

Vissa användare rapporterar om FaceID – problem med iPhone X

Apples senaste iOS-uppdatering, iOS 11.3, verkar ha inte bara ställt till med mikrofonproblem för iPhone 7. Nu rapporterar vissa iPhone X-användare att de också upplevt problem efter att man uppdaterat sin iPhone X till iOS 11.3. 

Enligt vissa användare har FaceID slutat fungera på deras iPhone X-mobiler. Enligt uppgifter är det något med den främre kameran i mobilen som inte står rätt till. Eftersom det är många som drabbats av problemet misstänker jag att det har någonting med mjukvaran att göra, alltså iOS 11.3. Det var till exempel inte länge sedan användare rapporterade om att de hade mikrofonproblem, då med iPhone 7.

Jag är rätt så säker på att Apple i detta nu jobbar på en uppdatering för att fixa problemet.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera