Kategorier
Xiaomi

Xiaomi släpper flera bilder på Redmi S2 – presenteras om tre dagar

Xiaomi kommer den 23e maj offentliggöra företagets nya flaggskeppsmobil Xiaomi Mi7. Innan dess kommer tillverkaren däremot hålla ett event där man kommer presentera en ny mellanklassmobil vid namn Xiaomi Redmi S2. Nu har företaget släppt två bilder på mobilen. Bilderna visar att Redmi S2 kommer ha ett tydligt fokus på AI. 

Tillverkare så som Huawei satsar hårt på AI, alltså en funktion som innebär att telefonen ska förstå vad du till exempel ska fotografera. Xiaomi introducerade många AI-funktioner till Mi 6X, och det ser även ut som att Redmi S2 kommer få ta del av dessa. Det innebär att Redmi S2 bland annat ska förstå om du fotar en blå himmel för att anpassa kamerainställningarna efter objektet.

Enligt uppgifter kommer Xiaomi Redmi S2 få en 5,99 tumsskärm med upplösningen 720 x 1440 pixlar (18:9-format). Under huven ser det ut som att mobilen kommer få processorn Snapdragon 425 med 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Som vi kan se på bilderna kommer Redmi S2 få dubbla bakre kameror och en fingeravtrycksläsare, också den placerad på baksidan.

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera