Kategorier
ZTE

ZTE vill sätta ny standard för smartphoneskärmar

Inom kort kommer ZTE offentliggöra en ny smartphone vid namn ZTE Nubia Z18. Fokuset kring den här telefonen kommer ligga på displayen då ZTE vill sätta en ny standard för smartphoneskärmar. 

Enligt uppgifter kommer ZTE kalla sin nya smartphone för Nubia Z18. Tillverkaren har redan nu skickat ut en teaserbild på enheten, en bild som endast visar telefonens kanter. Föregångaren Nubia Z17S hade en skärmyta på ungefär 90%. Det ser däremot ut som att Nubia Z18 kommer få ännu mer display-yta på framsidan

Enligt källan kommer Nubia Z18 använda sig av processorn Snapdragon 845 tillsammans med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. Föregångaren Nubia Z17S var utrustad med dubbla bakre och främre kameror, så ser även fallet ut att bli med Nubia Z18. Det är oklart när ZTE kommer visa upp mobilen, men enligt en hel del källor kan det hända att ZTE kommer presentera mobilen i augusti. Det finns därmed gott om tid för spekulationer.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera