Kategorier
ASUS

ASUS lanserar Zenfone 5 och 5Z i Sverige

ASUS har under dagen skickat ut ett pressmeddelande där företaget har meddelat när man kommer lansera Zenfone 5 och 5Z i Sverige. Telefonerna presenterades på MWC-mässan i februari. 

ASUS har under dagen meddelat att företaget kommer begära 4490 kronor för Zenfone 5. För den här summan får du en 6,2 tumsskärm (Full HD+ – upplösning). Under huven sitter bland annat processorn Snapdragon 636 med 6 GB RAM och 64 GB minne.

Om vi går vidare till det något mer kraftfulla flaggskeppet Zenfone 5Z, så hittar vi även här en 6,2 tumsskärm med Full HD+ – upplösning. Skillnaden mellan mobilerna är att Zenfone 5Z kommer utrustad med den något mer kraftfulla processorn Snapdragon 845 med 8 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Den här telefonen kan förhandsbokas från och med idag medans Zenfone 5 redan finns att köpa. För Zenfone 5Z får du betala 4990, vilket är otroligt prisvärt för en mobil med Snapdragon 845!

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera