Kategorier
HTC

HTC går med megaförlust just nu

För HTC fortsätter förlusttåget. Tillverkaren har nu meddelat hur det går i skrivande stund. Om det gick dåligt kan jag avslöja att det inte blivit till det bättre under de senaste månaderna. 

HTC hade ett bra år förra året. Det här året har företaget inte inlett lika bra. HTC gör nämligen otroligt mycket i förlust, något som naturligtvis inte är särskilt bra. Om man jämför april det här året mot april förra året, så har HTC gått med 55% förlust det här året mot förra året. Det här kan naturligtvis bero på att HTC ännu inte lanserat sitt kommande mobilmonster HTC U12+. Men tyvärr tror jag att HTC U12+ kan komma att gå dåligt. Inte för att jag tror att det kommer bli en dålig telefon (tvärt om tror jag den kommer bli riktigt bra), utan för att HTC behöver satsa mer på marknadsföring i till exempel Sverige.

Hur som helst, U12+ presenteras 23e maj och då kan vi förhoppningsvis se stigande försäljningssiffror!

Källa: HTC

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera