Kategorier
Lenovo

Lenovo kommer visa upp ramlös smartphone 14 juni

Det ser ut som att kinesiska Lenovo kommer visa upp en ny smartphone inom kort. Tillverkaren har nyligen släppt en första bild på mobilen som visar i alla fall lite hur Lenovo valt att designa den kommande mobilen.

På bilden i artikeln kan vi se att Lenovo valt att fota den övre högra delen på mobilen. Här kan vi konstatera att Lenovo inte kommer att ge mobilen någon flärp på framsidan. Vi kan även konstatera att ramarna på mobilens långsidor. Det är oklart vilken typ av smartphone det rör sig om, men de flesta misstänker att det rör sig om en flaggskeppsmobil från Lenovo.

Om så är fallet kommer telefonen antagligen få typiska flaggskeppsspecifikationer. Det här inkluderar bland annat processorn Snapdragon 845 med minst 6 GB RAM. Displayen kommer antagligen få formatet 18:9. Den 14 juni kommer Lenovo alltså visa upp den här mobilen, och jag tror den kommer bli bra. Men det återstår naturligtvis att se.

Uppdatering: en helbild på enheten har nu publiceras.

Källa: GizmoChina

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera