Kategorier
Nokia

Nokia X6 åker fast på nytt

16e maj kommer HMD Global hålla ett event där tillverkaren kommer presentera en ny mellanklassmobil. Nu har mobilen vid namn Nokia X6 dykt upp på´en ny bild, en bild som visar att telefonen kommer få en riktigt snygg design!

På bilderna nedan kan vi se att Nokia X6 kommer få en fram- och baksida i glas. På framsidan ser vi att telefonen kommer få en flärp tillsammans med en kant (som också innehåller en Nokia-logga). På baksidan ser vi att mobilen kommer få dubbla kameror tillsammans med en LED-blixt. Eftersom HMD valt att utrusta Nokia X6 med en konstruktion som mestadels består av glas lär det bli mycket fingeravtryck på mobilen.

Enligt uppgifter kommer Nokia X6 få en 5,8 tumsskärm med Full HD+ – upplösning i formatet 19:9 tillsammans med processorn Snapdragon 636 med hela 6 GB RAM och 64 GB inbyggt minne, imponerande!

Källa: Nokiamob

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera