Kategorier
Samsung

Pressbilder på Samsung Galaxy S8 Lite – presenteras 21a maj

För ett par dagar sedan rapporterade jag om att Samsung håller på att utveckla en ny telefon vid namn Galaxy S8 Lite. Precis som det låter kommer Galaxy S8 Lite vara en enklare variant av fjolårets flaggskeppsmobil Galaxy S8. 

Under eftermiddagen har ett gäng pressbilder läckt ut på Samsung Galaxy S8 Lite. Vi kan bland annat se att mobilen kommer bli tillgänglig i rött, något som inte hör till vanligheterna för smartphones nu för tiden. Enligt tidigare uppgifter kommer Samsung Galaxy S8 Lite få en 5,8 tumsskärm med Full HD+ – upplösning, processorn Snapdragon 660 med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Baksidan pryds av en 16 MP-kamera medans framsidan utrustats med en 8 MP-kamera och Android 8.0 Oreo från start. Enligt en källa till Mobilanyheter tyder den röda färgen på att S8 Lite endast kommer bli tillgänglig i Kina, i alla fall i den röda färgen.

Källa: Weibo

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera