Kategorier
Xiaomi

Prototyp läcker på Xiaomi Mi7

Inom kort kommer Xiaomi offentliggöra en ny flaggskeppssmartphone vid namn Xiaomi Mi7. Nu har en prototyp läckt ut på Xiaomis kommande mobil. 

Under morgonen har ett gäng bilder läckt ut på telefonen Xiaomi kommer visa upp 23e maj. Det rör sig om Xiaomi Mi7. På bilderna kan vi se att mobilen kommer få en flärp på framsidan liksom telefoner från ASUS, Huawei, Apple, OnePlus och LG. Utöver det kan vi se att mobilen kommer få en ganska stor kant under displayen (tyvärr). Det ryktades om att Mi7 skulle bli Xiaomis första smartphone med en fingeravtrycksläsare under displayen. Så ser fallet inte ut att bli då mobilen fått läsaren placerad på baksidan.

Det ser dessutom ut som att telefonen kommer bli tillgänglig i två storlekar. Jag misstänker att den mindre modellen kommer få en skärmstorlek på 5,65″ medans den större förhoppningsvis kommer få en skärmstorlek på 6″.

Källa: SlashLeaks

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera