Kategorier
ZTE

Bild och specifikationer på ZTE:s kommande monster

ZTE kommer inom kort hålla ett event där företaget förväntas visa upp nya flaggskeppet ZTE Nubia Z18. Under dagen har en bild läckt ut på mobilen, dessutom har ett gäng specifikationer påträffats på mobilen.  

Vi kan på en uppritad bild se att ZTE Nubia Z18 kommer få en liten flärp på framsidan tillsammans med en något större kant (under displayen). ZTE Nubia Z18 kommer bli en flaggskeppsmobil med en 6 tumsskärm (Quad HD-upplöst med formatet 18:9). Telefonen har fått måttet 148 x 72 x 8,55 mm. Under huven kommer vi för sista gången hitta ett chipp från Qualcomm i en ZTE-telefon (eftersom de sagt upp avtalet med varandra). Processorn som sitter under huven kommer vara Snapdragon 845 med antingen 6/64 eller 8/128 GB inbyggt minne. Några andra specifikationer nämns inte, men utöver en variant med en flärp på toppen ser det ut som att ZTE kan komma att släppa Z18 i en variant med edgeskärm.

Källa: Mydrivers

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera