Kategorier
OnePlus

Rendering läcker ut på OnePlus 6 – visar telefonen från alla hörn

Nu på onsdag kommer OnePlus hålla ett event där företaget kommer visa upp nya flaggskeppsmobilen OnePlus 6. Nu har telefonen fastnat på diverse bilder tillsammans med en video som visar alla hörn på OnePlus 6. 

Videon och bilderna visar att OnePlus 6 kommer få en flärp i toppen och en kant i botten av framsidan. På baksidan ser vi att telefonen kommer få en svart OnePlus-logga tillsammans med dubbla kameror och en fingeravtrycksläsare. På undersidan sitter ett hörlursuttag med laddningsporten (USB Type-C) och en högtalare, en högtalare som antagligen kommer samarbeta med telefonluren när det kommer till att spela upp medieljud.

Det är ingen överraskning att telefonen ser ut som den gör, eftersom jag tidigare publicerat flertalet bilder på mobilen med det här utseendet. Däremot tycker jag själv att det skulle suttit fint om den svarta modellen av OnePlus 6 kunde få detaljer i rött.

Källa: Compareraja

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera