Kategorier
Xiaomi

Här är Xiaomi Redmi S2

Xiaomi har under dagen presenterat en ny mellanklassmobil vid namn Xiaomi Redmi S2. Med den här telefonen har Xiaomi fokuserat på ett område;  kameran. Resterande specifikationer är däremot inget vidare. 

Xiaomi Redmi S2 har fått en 5,99 tumsskärm med HD+ – upplösning tillsammans med formatet 18:9. Under huven sitter processorn Snapdragon 425 med antingen 3/32 eller 4/64 GB inbyggt minne. På baksidan har Redmi S2 fått en primär 12 MP-kamera och en sekundär 5 MP-kamera. Den främre kameran är av samma typ som sitter i flaggskeppet Xiaomi Mi6.

Den främre kameran har fått upplösningen 16 megapixel. Xiaomi har givit den här kameran ett gäng AI-funktioner som bland annat ska göra att fokusen blir snabbare än i tidigare telefoner.

I övrigt har Redmi S2 fått ett 3080 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.0 Oreo. Något som bör noteras är att mobilen laddas via en MicroUSB-kontakt.

Källa: GizmoChina

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera