Kategorier
Samsung

Officiell bild kan ha påträffats på Samsung Galaxy Note 9

Enligt flera uppgifter kommer Samsung hålla ett event i juni där företaget med största sannolikhet kommer visa upp nya flaggskeppet Galaxy Note 9. Nu kan telefonen ha fastnat på en officiell bild som visar enhetens framsida. 

Det ser inte ut som att Samsung kommer förändra särskilt mycket mellan Galaxy Note 8 och Note 9. Vi kan se att Samsung fortfarande väljer att behålla formatet 18,5:9. Samsung väljer dessutom att skippa en flärp, något som nästintill blivit en trend att utrusta flaggskeppsmobiler med idag. På bilden kan vi inte se om telefonen kommer få fingeravtrycksläsaren placerad på framsidan eller inte, men enligt en tidigare bild kommer Galaxy Note 9 få fingeravtrycksläsaren placerad under displayen.

Det ser också ut som att mobilen kommer få en 6,4 tumsskärm med Quad HD-upplösning tillsammans med Samsungs nyaste chipp Exynos 9815. Samsung Galaxy Note 8 förväntas också bli världens första telefon från Samsung med 8 GB RAM.

Källa: UniverseIce

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera