Kategorier
Apple

Tillverkare lägger ut bild på iPhone SE2 – det här kan inte vara fejk!

Inom kort kommer Apple visa upp en uppföljare till iPhone SE, en telefon som funnits på marknaden i över två års tid. Jag har vid flera tidigare tillfällen rapporterat om påstådda bilder på mobilen. Nu har en tillverkare lagt ut en bild som visar framsidan på SE2 mycket tydligt.

En bild har nyligen publicerats på vad som kan vara iPhone SE2. Det är sidan Mobilefun som publicerat bilden. Vi kan se att telefonen på bilden påminner mycket om iPhone X, en telefon som Apple släppte i höstas. Bilden här ovan visar att SE2 kommer få endast en flärp på baksidan tillsammans med ett par runda volymknappar. Det har inte sagts någonting om telefonens displaystorlek, men jag misstänker att iPhone SE2 kan komma att få en 4,5 tumsskärm.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera