Kategorier
Android Qualcomm

Vissa Snapdragon-chipp kommer få försprång för Android P

I förrgår höll Google ett event där företaget bland annat valde att prata en hel del om nästa stora Androidversion, Android P (9.0). Under eventet var bland annat Qualcomm snabba på att berätta att företagets dels arbetar på en ny smartwatchprocessor, men Qualcomm berättade också någonting om Android P som företagets nyaste chipp kommer kunna dra nytta av. 

Qualcomm avslöjade under presentationen att telefoner med chippen Snapdragon 636, 660 och 845 kommer uppdateras till Android P mycket tidigare än telefoner med exempelvis processorerna Snapdragon 630 och Snapdragon 835 (för att nämna två exempel). Dessutom säger Google att de kommer sikta på att uppdatera mobiler med dessa chipp tre månader tidigare än vad man gjort med tidigare uppdateringar. Om Google och Qualcomm kan hålla sitt löfte återstår däremot att se.

Källa: Qualcomm

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera