Kategorier
Apple

iPhone 9 kan få ett grymt ljusstark panel

Ett ständigt problem jag har med smartphoneskärmar är att ”sikten” blir dålig ute i solljuset. LG sägs ha åtgärdat detta problem med en extra ljusstark panel. Nu ser det ut som att Apple tänker på samma sätt.

Enligt en källa kommer iPhone 9 få en display som ska vara mycket ljusstark. Om uppgifterna stämmer kommer iPhone 9 få en Super LCD-panel. Det skulle inte förvåna mig om telefonen får samma panel som sitter i LG G7 ThinQ, alltså en LCD-panel som har kapaciteten att vrida upp till 1000 nits.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera