Kategorier
ASUS

Klart: ASUS kommer visa upp gamingmobil i juni – kan skeppas med 144 Hz-display

För en tid sedan rapporterade jag om att ASUS skulle visa upp sin första Razer Phone-utmanare. Nu har flera detaljer kring ASUS kommande telefon påträffats på nätet där man bland annat uppger när mobilen kommer att visas upp. 

Enligt en källa kommer ASUS visa upp sin första gamingmobil på årets Cumputex, en mässa som går av stapeln 5 maj i Taiwan. ASUS har ännu inte skickat ut några teasers för mobilen, men vi kan självklart förvänta oss att mobilen kommer få de bästa komponenterna som går att sätta i en smartphone idag.

Enligt vissa utsagor kommer ASUS gamingmobil bli den första i världen med en 144 Hz-display. När Razer presenterade spelmobilen Razer Phone blev denna den första mobilen med en 120 Hz-display, men det ser alltså ut som att ASUS vill vara snäppet vassare än Razer på den här avdelningen. Under huven kommer självklart processorn Snapdragon 845 sitta tillsammans med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne.

Källa: Geeksnipper

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera