Kategorier
OnePlus

Ny bild publiceras på OnePlus 6

På onsdag kommer OnePlus hålla ett event och tillverkaren kommer visa upp nya telefonen OnePlus 6. Nu har ännu en bild läckt ut på nätet som visar telefonens knapp-placeringar. 

Den största skillnaden mellan OnePlus 5T och OnePlus 6 (när det kommer till knapp-placeringen) är att OnePlus flyttat ljudlägesknappen från den vänstra långsidan till den högra långsidan. Precis som på tidigare läckta bilder kan vi se att OnePlus 6 kommer få en flärp på framsidan. Jag tycker OnePlus 6 ger ett mycket ”enkelt” uttryck. Med det menar jag att det är extradetaljer, och när det är som i OnePlus fall brukar det vara det bästa.

På onsdag ska jag på OnePlus-event och har ni några frågor så är det bara att ni printar ner dom i kommentarsfältet här nere 🙂

Källa: Ishan Agarwal

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera