Kategorier
Android

Rykte: ladda ner betan av Android P till alla enheter med processorn Snapdragon 636

I tisdags håll Google ett event där tillverkaren snackade en hel del om Android P. Tillverkaren listade dessutom en del enheter som kommer få betan av Android P.

Enligt upogifter kommer samtliga Snapdragon 636-enheter kunna uppdateras till betan av Android P. Det innebär bland annat att ett gäng telefoner från ASUS och Xiaomi få möjlighet att uppdateras till betan av Android P-betan.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera