Kategorier
ZTE

Trump om ZTE: måste få det att börja rulla igen

För en dryg vecka sedan meddelade ZTE att man skulle lägga ner sin verksamhet tillfälligt efter att företaget blivit av med sin Qualcomm-license såväl som Android-license.

Nu har Donald Trump gått ut med ett Tweet där han skriver att han, tillsammans med Kinas president XI arbetar på en lösning för att få igång ZTE på nytt. Donald Trump beskriver det som att ”på tok för många förlorar sina jobb i Kina”. Men vi får inte heller glömma att ZTE är fjärde största smartphonetillverkaren i USA.

Jag misstänker därmed att ZTE kommer vara tillbaka på den amerikanska marknaden igen.

Tack Alexander Diez Gonzalez!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera