Kategorier
Huawei Wear OS

Evan Blass publicerar bilder och specifikationer på Huawei Watch 2 (2018)

Under dagen har Evan Blass publicerat två nya bilder på en kommande smartwatch från Huawei. Överraskande nog väljer inte Huawei att kalla klockan för Huawei Watch 3 utan för Huawei Watch 2 (2018). Utöver bilderna har även ett gäng specifikationer påträffats för klockan. 

Klockan kommer få en rund display som kommer vara 1,2″ stor tillsammans med upplösningen 390 x 390 pixlar. Det tillsammans med en AMOLED-panel. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 2100 med 768 megabyte RAM och 4 GB inbyggt minne. Klockan har fått ett 420 mAh-batteri, blåtand 4.1, GPS och IP68-klassning. Huawei fortsätter sin satsning med SIM-kort i sina smarta klockor. Huawei Watch 2 (2018) har begåvats med stöd för e-SIM, något som gör det ytterst osäkert om den här modellen kommer nå fram till Sverige (Tre är de enda som har stöd för e-SIM i dagsläget).

Naturligtvis kör Watch 2 (2018) Wear OS från start.

Källa: Evan Blass

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera