Kategorier
Apple

Rapport: iPhone SE (2018) försenas

Det sades att Apple skulle hålla ett event nu i maj där företaget skulle visa upp uppföljaren till 2016 års iPhone SE. Enligt en ny rapport så kommer så inte bli fallet då företaget bland annat inte skickat ut någon inbjudan till något event den här månaden. 

Det ser inte ut som att det blir någon ny iPhone den här månaden. Istället sägs det att Apple kommer offentliggöra tre nya iPhones på sitt event som man kommer hålla i september. Jag misstänker att iPhone SE (2018) kommer få en 4,5 tumsskärm. Samtidigt hävdar en källa att mobilen kommer få en 6 tumsskärm. Men då känns det ju inte som att det är någon SE-telefon det rör sig om länge.

På bilder som läckt ut på telefonen har vi kunnat se att nästa SE-telefon från Apple kommer få en flärp på framsidan (resten är skärm på framsidan) och en baksida i glas, något som kommer möjliggöra trådlös laddning. Självklart sägs det att telefonen kommer få FaceID och inte Touch ID som upplåsningsmetod.

Källa: Appleinsider

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera