Kategorier
OnePlus

Anställd på OnePlus har fått hem en OnePlus 6

Under morgondagen kommer OnePlus hålla ett event där företaget kommer offentliggöra nya flaggskeppet OnePlus 6. Det ser däremot ut som att anställda på OnePlus redan fått hem mobilen. 

Nu har lådan till OnePlus 6 hamnat ute på nätet. Vi kan se att OnePlus 6 låda ungefär kommer se ut som lådan till OnePlus 3. Det innebär att lådan till OnePlus 6 kommer få ett genomgående vitt tema med röda detaljer. Med OnePlus 5T skickade OnePlus med ett fodral i boxen. Jag hoppas att så även kommer vara fallet den här gången. Det lär behövas med tanke på att OnePlus 6 fått en baksida i glas.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera