Kategorier
OnePlus

Dbrand tillkännager OnePlus 6

Under morgondagen kommer OnePlus hålla ett event där företaget kommer presentera nya flaggskeppsmobilen OnePlus 6. Under dagen har Dbrand lagt ut en produktsida för telefonen. En sida som avslöjar lite detaljer om den kommande mobilen. 

Vi kan se att OnePlus 6 kommer få dubbla kameror på baksidan tillsammans med en fingeravtrycksläsare. Det bekräftas bland annat att telefonen kommer få en glasbaksida (något som antagligen kommer göra det möjligt att ladda telefonen trådlöst) och att OnePlus 6 fått sin knapp för de olika ljudlägena flyttade till den högra långsidan. Eftersom OnePlus 6 kommer få en baksida i glas rekommenderar jag att man köper ett skal som kan skydda telefonen, men om man inte är förtjust i skal och fodral kan Dbrand vara ett bra alternativ.

Källa: Feber.se

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera