Kategorier
Samsung

Rykte: Samsung tillverkaren egen fingeravtrycksläsare till S10-telefonerna

Under gårdagen kom det uppgifter om att Samsung Galaxy Note 9 kommer bli utan en fingeravtrycksläsare placerad under displayen. Under dagen har det inkommit uppgifter om att Samsung kan börja tillverka egna fingeravtrycksläsare. 

Enligt en källa kommer Samsung tillverka egna fingeravtrycksläsare till nästa års flaggskepp Galaxy S10 och S10+. Enligt källan håller Samsung på att tillverka fingeravtrycksläsare som ska placeras under displayerna i Galaxy S10 och S10+. Det är någonting jag tror är bra eftersom Samsung får den tiden de behöver för att tillverka den bästa fingeravtrycksläsaren som någonsin suttit under en display.

Samsung Galaxy S10 och S10+ förväntas göra debut redan under januari nästa år eftersom fokuset på MWC-eventet kommer ligga på vikbara Galaxy X.

Källa: GSMArena

 

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera