Kategorier
Lenovo

Senaste nytt: Lenovo utlovar 4 TB minne i flaggskeppet Z5

En mobiltelefon som diskuteras hett i mobilvärlden för tillfället är Lenovo Z5, en telefon som hittills sett riktigt lovande ut. Den senaste nyheten om mobilen är något som antagligen kommer få mobilnördar världen över att namna just det här mobiltelefonen. 

Lenovo:s CEO har under dagen gått ut och meddelat att företagets kommande flaggskeppsmobil Lenovo Z5 kommer få upp till 4 terabyte inbyggt minne. Det efter att konkurrenten Smartisan visat upp R1 med upp till 1 terabyte inbyggt minne. Det spekuleras, utöver detta, att mobilen kommer få en framsida där 95% täcks av skärm och att Lenovo Z5 kan komma att använda sig av processorn Snapdragon 845 under huven. Mest troligt är dock att telefonen använder processorn MediaTek Helio P60.

Källa: Weibo

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera