Kategorier
Apple

Uppföljaren till iPhone X kan bli 1000 kr billigare

Under gårdagen inkom det uppgifter om att en person vid namn Ralph Nader hört av sig till Apples CEO Tim Cook där han skrivit att han vill se uppföljaren till iPhone X som en billigare telefon, och jag kan verkligen förstå honom.

Enligt Nader var iPhone X en på tok för dyr mobil. Telefonen kostade från 11 495 svenska kronor, något som är extremt mycket för en mobiltelefon (även från Apple). Enligt Nader drog han iväg mejlet i hopp om att göra uppföljaren till iPhone X något billigare. Enligt källan överväger nu Apple att göra det här årets iPhone X billigare – bara för att Ralp Nadar vill det. Jag funderar även jag på att dra iväg ett mejl till Tim Cook för att se om min åsikt kan ha någon betydelse i Apples framtida prissättningar 😉

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera