Kategorier
OnePlus

Carl Pei bekräftar: arbetar på OnePlus 6T

Under gårdagen presenterade OnePlus flaggskeppet OnePlus 6. Det har däremot redan börjat spekulerats om det kommande flaggskeppet OnePlus 6T.

I en intervju med Wired avslöjade Carl Pei att företaget kommer släppa en OnePlus 6T senare i år. Om OnePlus följer sitt mönster kommer företaget presentera 6T någon gång i november. Det är oklart vilka specifikationer mobilen kan tänkas få, men jag misstänker bland annat att en ny processor (antagligen Snapdragon 855) kommer sitta under huven.

Tack Alexander Diez Gonzalez

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera