Kategorier
HTC

Evan Blass publicerar officiell bild på HTC U12+ tillsammans med mobilens specifikationer

Om 5 dagar kommer HTC hålla ett event där företaget kommer visa upp nya flaggskeppsmobilen HTC U12+. Nu har mästraren Evan Blass varit framme på nytt genom att posta en officiell bild på mobilen. Dessutom har han lyckats fixa fram specifikationerna för mobilen.  

HTC U12+ kommer få en skärm på 6″ tillsammans med Quad HD+ – upplösning. Det innebär att mobilen kommer få en skärm i det avlånga formatet 18:9. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845 med 6/64 eller 6/128 GB inbyggt minne. På baksidan hittar vi dubbla kameror, en primär 12 MP-kamera och en sekundär 16 MP-telefotokamera. På framsidan sitter det också dubbla kameror i form av två 8 MP-kameror.

I övrigt har mobilen fått ett 3500 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.1 Oreo från start. Telefonen kommer bli tillgänglig i färgerna svart, transparent svart och lila.

Källa: Evan Blass

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera