Kategorier
OnePlus

Linus Tech Tips har tagit en titt på OnePlus-fabriken i Shenzhen

Linus från Linus Tech Tips släppte nyligen en video där han besöker OnePlus fabrik i Shenzhen. Det är ett tämligen intressant videoklipp som han lagt upp som jag tror kommer intressera många av er! 

I videoklippet nedan visar Linus hur det går till när OnePlus tillverkar telefonen OnePlus 6. Han visar oss från den punkten där telefonen börjar tillverkas tills steget då det blivit en färdig mobil som är klar för försäljning. Det är verkligen intressant att se alla steg som mobilen får gå igenom innan den blir till en färdig produkt!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera