Kategorier
Moto

Här är specifikationerna för Moto Z3 Play

Moto kommer inom kort presentera företagets kommande smartphone Moto Z3 Play. Nu har en drös specifikationer läckt ut via ett dokument. Detta avslöjar XDA

Telefonen kommer få en 6 tumsskärm med Full HD+ – upplösning i formatet 18:9. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 636, antingen med 4/32 eller 4/64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter dubbla kameror, en primär 12 MP-kamera och en sekundär 8 MP-kamera. På framsidan sitter en ensam 8 MP-kamera.

I övrigt kommer mobilen få ett 3000 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på den högra långsidan och Android 8.0 Oreo från start. Moto uppger att telefonen kommer ha stöd för tillverkarens moduler (MotoMods) och att Z3 Play kommer få stöd för minst två stora OS – uppdateringar framöver.

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera